Kwaliteits-, risico en veiligheidsmanagement

Partners

 Van de Griendt Organisatieadvies

V an de Griendt organisatieadvies begeleidt veranderingsprocessen bij bedrijven en instellingen. Het doel dat wij hierbij steeds voor ogen houden is: een passende en harmonieuze werksituatie, waarbij iedereen dezelfde richting volgt en dit uitdraagt. De specialisten van Van de Griendt organisatieadvies stellen zich zowel betrokken als onafhankelijk op en hebben een brede ervaring in zowel de profit- als non-profit-sector.

Wij kunnen u assisteren bij het maken van een visie op de organisatieontwikkeling, het opstellen een bedrijfsplan, het implementeren van van kwaliteits- en risicomanagement en ICT vraagstukken.

website:  Van de Griendt Organisatieadvies

CGE

T oday’s world is increasing in complexity and risks. To deal with this constant change, companies need new and innovative means to manage their risks. CGE specialises in bringing together different leaders in the safety software industry to provide powerful and comprehensive safety solutions and services.

The goal of CGE is to offer world class barrier based risk management software solutions that cover operational, tactical and strategic risks. In risk management there are no out-of-the-box solutions that cover everything. A combination of different services is always required. This is where CGE comes in to advise on what will work best in the particular situation of the customer. We use our very active partner network when it comes to the right application of our solutions in a certain sector.

website:  CGE

 Convident

C onvident is een fullservice internet- en adviesbedrijf gevestigd in Groningen. Wij zijn een jong bedrijf, gestart in 2015. Wij ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties voor bedrijven in Nederland. Een combinatie van Groningse nuchterheid, transparantie en vakkennis.

website:  Convident

TotalPrevent

TotalPrevent is een organisatie adviesbureau dat zich richt op de versterking van kwaliteit in de publieke sector. De missie van TP is: organisaties ondersteunen bij het inzichtelijk maken van bedrijfsrisico’s, in samenwerking met de klant de risico analyse omzetten in praktische verbetertrajecten en ook als het project is afgerond de klant, indien gewenst, begeleiden bij de nazorgzorg van het project. Dit laatste is de service die TP als vanzelfsprekend aanbiedt.

website:  TotalPrevent

Contact

(postbus bestaat niet meer)
Lijster 70 1715 ZH Spanbroek

T: 0226-357 375
M: 06-518 50 791
E: [email protected]

Disclaimer

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijv. met u te corresponderen. Lees onze disclaimer en cookiebeleid voor meer informatie